Archief FATBOY SLIM naar COMPLEX Maastricht

De dj en dance-producent Fatboy Slim komt op zaterdag 15 april naar COMPLEX Maastricht voor een bijzondere clubshow. Fatboy Slim is de alias van Norma Cook woonachtend te Brighton, die bekend werd met wereldhits zoals The Rockafeller Skank, Praise you and Weapon of Choise.

In Nederland doet hij dit jaar slechts 3 clubshow, waarvan 1 in Rotterdam, 1 in Amsterdam en 1 in Maastricht. De show in Rotterdam ging afgelopen week in de verkoop en was binnen no-time helemaal uitverkocht.

Energiek

Fatboy Slim staat bekend om zijn energieke live-optredens. In juli 2001 besloot hij een gratis concert te geven op het strand van zijn thuisstad Brighton. Deze is vroegtijdig stopgezet vanwege het onderschatte aantal toeschouwers dat hierop afkwam. Een jaar later, beter voorbereid op zijn fans, hield hij het opnieuw. 'The big beach Boutique II' was een feit. Aantal toeschouwers: 250.000 man. Hij deed zijn optreden daarna nog eens stilletjes over in Rio de Janeiro voor 350.000 fans….

Al vele jaren wordt Fatboy Slim op alle grote dance festivals van de wereld als een van de headliners geprogrammeerd. Clubshows zijn zeldzaam, uniek en zeer bijzonder.

Start verkoop vrijdag 10 maart om 10:00 uur

Tickets kosten €19,50 (excl. fee) Bestel hier

Deuren 23:00 uur Einde: 05:00 uur 18+ ID-Check

www.fatboyslim.net

www.complexmaastricht.nl

Bekijk video

ENGLISH

DJ and record producer Fatboy Slim is coming to Complex Maastricht for a special club show. Fatboy Slim, aka Norman Cook, lives in Brighton and beca- me famous for world hits like The Rockafeller Skank, Praise you and Weapon of Choice. He will only perform 3 club shows in the Netherlands this year, in Rotterdam, Amsterdam and Maastricht. 

Griend 6-7
6221 AJ Maastricht
Telefoon 043 820 0005
info@complexmaastricht.nl