Demain Tout Commence 9 jaar eng

Feelgoodfilm met publiekslieveling Omar Sy (INTOUCHABLES). Flierefluiter Samuel krijgt op een ochtend van een vrouw baby Gloria in zijn handen gedrukt. Zij zegt dat Gloria van hem is en gaat ervandoor.

Samuel leefde tot dan toe een zorgeloos leven aan de kust. Hij is niet van plan zijn rustige bestaan in het zonnige zuiden van Frankrijk te laten varen voor een baby en gaat op zoek naar de moeder van Gloria, zonder succes. Acht jaar later zijn Samuel en Gloria onafscheidelijk geworden. Dan duikt de moeder van Gloria op om haar dochter terug te eisen.

Films over mannen die kinderen in hun schoot geworpen krijgen: het is een bekende formule. Uit Frankrijk memoreren wij het ludieke TROIS HOMMES ET UN COUFFIN en het serieuzere LÉON. Hugo Gélin is daarin niet vernieuwend. Hij blijft trouw aan het genre en de bijbehorende clichés. Dat mag de pret niet drukken: Omar Sy windt met zijn aanstekelijke lach zijn fans weer moeiteloos om zijn vinger.

ENGLISH
Samuel parties hard in the Marseille area of France and is awoken one morning by a woman carrying a baby she claims is his. She drives off leaving him with a wailing infant; he gives chase to London where he finds work and raises Gloria by himself. 

Lumière Cinema Maastricht

di 25 apr 2017 15:30 Ticket
di 25 apr 2017 21:00 Ticket
wo 26 apr 2017 15:30 Ticket
Bassin 88
6211 AK Maastricht
Telefoon 043 - 321 40 80
info@lumiere.nl