Archief Opera meets HipHop

Zondag 28 oktober as. om 14.00 uur, matineeconcert Chorale Valkenburg, Opera meets Hiphop

Chorale Valkenburg, winnaar van de cultuurprijs 2017 van de Gemeente Valkenburg, nodigt u van harte uit voor een matineeconcert op zondag 28 oktober as. om 14.00 uur in theaterzaal Polfermolen, Plenkertstraat 50 te Valkenburg.

Tijdens dit matineeconcert worden schitterende werken uitgevoerd uit de barokopera Dido & Aeneas en krijgt de liefde genoeg aandacht bij de werken uit de opera L’Elisir d’Amore. Wij nemen u mee naar de Griekse mythologie bij de werken uit de opera Orfeo ed Euridice. De artistieke leiding van dit concert is in handen van Rob Meijers, de begeleiding aan de piano wordt verzorgd door Marcel Konieczny. Rob Meijers zal ook nog soleren.

Een uniek element tijdens dit concert zal de bijdrage van dansschool Switch uit Berg en Terblijt zijn. Jeugdigen van 8 tot 19 jaar zullen twee Hiphop dansen uitvoeren op muziek uit de opera’s Dido & Aeneas en Orfeo ed Euridice. Een van de doelstellingen van Chorale Valkenburg is namelijk om jeugdigen te betrekken bij cultuur en hen te enthousiasmeren voor operamuziek.

Wij hopen dat u nieuwsgierig bent geworden en ons concert komt bezoeken. Kaarten à € 10,00 per persoon zijn in de voorverkoop online te bestellen via het mailadres voorzitter@choralevalkenburg.nl. Op 28 oktober as. zijn de kaarten aan de zaal verkrijgbaar vanaf 13.15 uur. Jeugdigen tot 18 jaar betalen € 5,-- voor een toegangskaart.

Bachlaan 13
6361 CL Nuth
Telefoon 06 302 49 710
secretaris@choralevalkenburg.nl