Archief Mini-expo - Reflecties

Céramique door het oog van de camera van haar bewoners

Het buurtplatform Céramique heeft in het najaar van 2017 een fotowedstrijd georganiseerd voor de bewoners van deze wijk. Deelname stond open voor alle amateurfotografen van het Céramique. Of zij nu geregeld bezig zijn met fotografie of als liefhebber slechts af en toe een foto maken. Opdracht was een foto van een reflectie (weerspiegeling) in de wijk Céramique te maken. De resultaten kunt u hier bewonderen.

 Publieks-en juryprijs

U als bezoeker van deze mini-expositie kunt een stem uitbrengen op de foto die u het mooist vindt. Dit doet u door een e-mail te sturen naar kunst@bpfceramique.nl, met vermelding van de letter en of naam van uw favoriete foto. Uw stem telt dan mee voor de publieksprijs. U kunt stemmen t/m 15 april.

Daarnaast kiest een jury uit alle inzendingen 3 winnaars. De jury bestaat uit Etienne van Sloun (beroepsfotograaf en lid van de werkgroep Kunst van het buurtplatform Céramique), Jean Willems (lid van de werkgroep Kunst van het buurtplatform Céramique) en Ad Himmelreich (conservator van de kunstcollectie van de provincie Limburg). 

Lezing over reflecties Op zondag 29 april 2018 zal Etienne van Sloun aan de hand van zijn eigen werk en de foto’s van de deelnemers een lezing geven over het thema reflecties. Tevens zal dan de feestelijke prijsuitreiking plaatsvinden aan de winnaars.

Lees meer

1 februari  t/m 30 mei 2018 | Reflecties | Centre Céramique mini-expo |  


Avenue Céramique 50
6221 KV Maastricht
Telefoon 043 - 350 5600
mail@maastricht.nl