ZING Pergolesi

Lijkt het u leuk om het Stabat Mater van Pergolesi te zingen? Onder leiding van Hans Veldhuizen (werkzaam voor o.a. De Nationale Opera, Concertgebouw Amsterdam) werkt u gedurende deze dag aan duetten uit het Stabat Mater van Pergolesi. Vanwege het repertoire is deze cursus alleen toegankelijk voor sopranen en alten. We gaan er bij ZING Pergolesi vanuit dat de muziek vooraf (enigszins) wordt bestudeerd met behulp van de PDF en MP3's, zodat we sneller de diepte in kunnen t.a.v. intonatie, samenklank, frasering, dynamiek, etc. De cursusdag zal plaats vinden in de monumentale, inspirerende Cellebroederskapel, Cellebroedersstraat 4, in Maastricht. Na betaling krijgt u de beschikking over de bladmuziek (PDF) en MP3 (met begeleidingsband). Meer informatie: www.mpduo.nl

Vanwege het repertoire is deze cursus alleen toegankelijk voor sopranen en alten.

We gaan er bij ZING Pergolesi vanuit dat de muziek vooraf (enigszins) wordt bestudeerd met behulp van de PDF en MP3's, zodat we sneller de diepte in kunnen t.a.v. intonatie, samenklank, frasering, dynamiek, etc.

De cursusdag zal plaats vinden in de monumentale, inspirerende Cellebroederskapel, Cellebroedersstraat 4, in Maastricht.

Na betaling krijgt u de beschikking over de bladmuziek (PDF) en MP3 (met begeleidingsband). 

Meer informatie: www.mpduo.nl

Cursus – Deel 1: 10.30 tot 12.30, Deel 2 13.45 – 15.45 uur – Toegangsprijs: € 39, inclusief bladmuziek (PDF) en MP3.

Cellebroedersstraat 4 (poort naast Brusselsestraat 58)
6211 PK Maastricht
Telefoon Verhuur: 06-22360604
john.eijssen@cellebroederskapel.nl