Archief Nico Sturm & Jonas Van Geel - Doe Maar Gewoon Gewoon!

Doe maar gewoon gewoon! is de liefdevolle clash tussen kompanen Nico Sturm en Jonas Van Geel.

Een ode aan de vriendschap, een botvieren van hun liefde voor de oude revue en bestofte moppen en comedies, een onderzoek naar hoe twee mensen een leven lang elkaar lief kunnen hebben, maar ook naar de wijsheid die schuilt in de lach: hoe kan een lach jezelf en de ander beter maken, en meer dan dat: kan een lach de wereld mooier maken (of zelfs redden?)

Maar word je dat niet ooit beu, al dat lachen? Hoe is het om samen te leven met iemand die alleen maar wil lachen, en kan je je hele leven lang blijven lachen, wat er ook gebeurt…of doe je maar beter gewoon gewoon….?

Doe maar gewoon gewoon! doet gouden duo’s zoals De Woodpeckers, Snip en Snap, Peppi en Kokki, Siegfried en Roy en Simon and Garfunkel herleven in een zoektocht naar de oorsprong, de evolutie, en de impact van de lach tot op de dag van vandaag.

Doe maar gewoon gewoon! belooft een goudeerlijke, warme, ontroerende avond te worden, in een zelfgebouwd decor, met zelfgeschreven nummers, en zelfuitgevoerde stunts…

Doe maar gewoon gewoon! wordt gemaakt en gespeeld door Nico Sturm en Jonas Van Geel, bijgestaan door de magistrale mens en muzikant Antoon Offeciers, en mede in goede banen geleid door de (h)eerlijke regisseur Frank Van Passel!

C-Mine 10, Bus 1
3600 Genk
België
Telefoon 0032 89 65 50 00
c-minecultuurcentrum@genk.be