Archief Magic Music Maastricht festival

Vrijdag 8, Zaterdag 9 en Zondag 10 december presenteert Ap Art Events weer een editie van hetjaarlijkse Magic Music Maastricht festival.

Vrijdag 8, Zaterdag 9 en Zondag 10 december organiseert Ap Art Events ook dit jaar weer het jaarlijkse festival MAGIC MUSIC MAASTRICHT.  In en i.s.m. de horeca Maastricht en het Magisch Cultuur Festival zullen er op 8,9 en 10 december (in en i.s.m. de horeca) en 17,23,28 en 30 december (i.s.m. het Magisch Cultuurfestival) door heel Maastricht 27 gratis toegankelijke concerten en dj-sets de revue passeren.

Van dj SuperdeluXXX (house) tot The Rolling Beatles (tribute to The Beatles en de Rolliing Stones).  Van Third House on the Left en The Catsmokes (blues) tot The Watt’s Up Charlie Project (roots/blues/soul), The Detain (soul/pop), Dwayne Verheijden (Tex Mex), Lotte Walda & Band (singer-songwriter), Gino & Jiri Taihuttu feat. SanJa (flamenco/latin/jazz) en duo ZYRYAB (latin/jazz/flamenco).

Magic Music Maastricht is een jaarlijks terugkerend muziek-festival, georganiseerd door Ap Art Events in en i.s.m. de horeca Maastricht en het Magisch Cultuurfestival Maastricht. Magic Music Maastricht speelt in op de behoefte van de stad Maastricht om tijdens Magisch Maastricht (in de decembermaand) mensen van binnen- en buiten de stad een magische tijd en sfeer te laten genieten in Maastricht. Vandaar ook dat Ap Art Events meer en meer samen werkt met de organisatie van het Magisch Cultuur Festival dat tussen 16 december en 1 januari door heel de stad op verrassende podia van zich zal laten horen.  Een aantal programma’s zijn tot stand gekomen i.s.m. Ap Art Events (optredens van Gino & Jiri Taihuttu feat. SanJa, Dwayne Verheijden, Lotte Walda & Band, The Detain en The Busquitos).

Het horeca-programma vindt plaats in het weekend van 8, 9 en 10 december. De concerten in het kader van het Magisch Cultuurfestival vinden plaats op 17, 23, 28 en 30 december (Mosa Forum, Kruisherenhotel, Buitenpodium Percé en warenhuis de Bijenkorf). Zie het programmaboekje voor meer info.

Voor het volledige programma boekje klik hier.

Spinetplein 21a
6217 XN Maastricht
Telefoon 06-51996157
info@ap-artevents.nl